St├ęphanie Teoh

Klinische Psycholoog &  Neuropsycholoog

Over mezelf


 

Mijn naam is St├ęphanie Teoh. Ik ben klinisch psycholoog (2010), klinisch neuropsycholoog (2013), life coach en mindfulnesstherapeute.


Ik  startte meteen na mijn studies als psycholoog, neuropsycholoog en medewerker neuro-psychiatrische praktijk in Sint-Jozef Kliniek te Bornem. Waarna ik snel besloot om tevens over te schakelen naar zelfstandig in bijberoep, om deze gemakkelijk te kunnen combineren met mijn andere praktijken. Ik geef sindsdien tot nu met heel veel passie therapie in Bornem, Antwerpen en Duffel. 

Daarnaast ben ik werkzaam in het VIAS instituut, departement CARA en sta ik in voor de neuropsychologische en psychologische evaluatie van de rijgeschiktheid van kandidaten.


Ik heb mij gedurende mijn loopbaan steeds toegespits op cognitief gedragstherapeutische technieken, zie mindfulness en de laatste jaren tevens op de spirituele psychologie. In tegenstelling tot de klassieke begeleiding en therapie, zie ik therapie als een samenwerkingsverband, waarbij transparantie en interactie zeer belangrijk is voor me. Zo ga je vanaf het eerste contact reeds merken dat ik geen stille persoon ben, maar veel feedback en soms ook opdrachten geef. Ik tracht samen op zoek te gaan, niet enkel naar een oplossing voor symptomen, maar dieper naar de kern. Zodat deze later ook niet op een andere (negatieve) manier tot uiting kan komen. 

Mijn doelgroep is zeer divers waardoor ik het privilege heb, samen te werken met een breed spectrum aan problematieken en diverse leeftijdsgroepen.Erkenningsnummer: 862110126